OBIAD:
ZUPA: ROSÓŁ Z MAKARONEK I KLUSKAMI WĄTROBIANYMI
DRUGIE DANIE: * KOTLET DROBIOWY W SEZAMIE
* SCHABOWY Z BOCZKIEM I CEBULĄ
* ROLADA WIEPRZOWA
* KARKÓWKA Z ŻÓŁTYM SEREM I PIECZARKAMI
* DEVOLAY Z SZYNKĄ I SEREM
* ZIEMNIAKI PUREE
* KLUSKI ŚLĄSKIE
* TALARKI ZIEMNIACZANE
* SAŁATKA JARZYNOWA
* CZERWONA KAPUSTA
* SURÓWKA Z MARCHEWKI I SELERA
* SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
ZIMNA PŁYTA : * TALERZ PRZEKĄSEK MIX
* PRZEKĄSKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO
* KANAPECZKI MIX
* SAŁATKA GRECKA
* ŚLEDZIK "GASTRO"
KOLACJA 1 BOGRACZ, BIGOS, GULASZ, PIECZYWO ;
BARSZCZ Z KROKIETEM (DO WYBORU)
KOLACJA 2 KITA WĘDZONA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
I PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
Cena menu z kolacja 1 130 zł / os
cena menu z kolacja 2 140 zł / os
Cena menu bez kolacji 110 zł / os
Asia – tel. 507 033 293
Damian – tel. 512 809 270
Mariusz – tel. 505 212 359
Natalia – tel. 513 056 289